Elkészítési idő

Új szett esetén max 2,5 óra
Töltés esetén max 2 óra

Hatás

Sűrű, látványos pillák

5-8D műszempilla

5-8D műszempilla esetén a szempilla stylist 5-8 db műszempillát helyez egy saját pilládra. minden Vendégnek igényre szabottan készítjük a pillákat és pontosan annyi pillát helyezünk fel, amennyit a konzultáció során megbeszélünk.

Tévhitek

„A műszempillát nem érheti víz.”

Az állítás nem igaz, mert a műszempilla elkészítését követő 48 órán belül valóban figyelned kell, hogy ne érje víz a pillákat, viszont 48 óra után kifejezetten fontos, hogy minden arcmosás alkalmával a pillákat is mosd meg, hiszen így kerülhető el a szennyeződések megragadása a pillák tövében.

„Ahhoz, hogy mindig szép pilláid legyenek hetente járni kell töltésre.”

Az állítás nem igaz, mert a megfelelő anyag használat és a precíz applikálás lehetővé teszi, hogy a műszempilla a saját pillák természetes hullását követve hulljon ki, így elegendő 3-4 hetente töltésre menned. Ehhez viszont be kell tartanod pár, a viselésre vonatkozó egyszerű tanácsot.

„A műszempilla viseléstől tönkremennek a saját pillák”

Az állítás nem igaz, mert az applikálás során a prémium minőségű anyagoknak és a precíz technikának köszönhetően nem sérülnek a saját pilláid. A műpillák ma már olyan pehely könnyűek, hogy ha jól választjuk ki őket, nem okoznak kárt a saját pillákban.

Fontos, hogy tudd:

A végeredmény függ a saját pilla állománytól is. Amennyiben sok a saját pillád, lehetséges, hogy egy kevésbé sűrű műszempilla szett is elegendő lesz számodra. Míg, ha kevés saját pillával rendelkezel, érdemesebb a sűrűbb szettet választanod.

Mindig tartsd szem előtt, hogy nincs két egyforma ember, így míg egy barátnődnek sűrű a 3D-s pillája, lehet, hogy neked kevésnek fog tűnni.

ICONIC LASH SALON

Nem tudod eldönteni hány D-s pillát válassz?

Az időpontodra érkezve a szempilla stylist segít kiválasztani a számodra megfelelő sűrűségű pillát. Ezen kívül együtt megbeszélitek, milyen hosszúságú, ívű és elrendezésű pilla a leginkább hozzád illő.

tekintsd meg szalonunkról készült videónkat!