Sminktetoválás eltávolítás - Kovács Klaudia Iconic Lash Salon

GoInk Sminktetoválás eltávolítás

Ismerd meg a GoInk sminktetoválás eltávolítási technológia részleteit lejjebb görgetve!

Az Iconic Lash Salon specialistája, Kovács Klaudia, okleveles, GoInk certifikált munkatársunk vár szeretettel győri szalonunkba.

Előnyök

Hátrányok

A GoInk termikus ionizációs eljárás. A levegőben lévő gázionokat magához szívja és így termikus ionzációt hoz létre. A hő következtében a pigment molekuláris szerkezete szétesik, a kezet bőrfelület szublimál. A pigment nagy része azonnal távozik, a maradékot a nyirokkeringés szállítja el.

Igen hatékony eljárás, kevés ismétlés számot, általánosságban 1-3 alkalmat igényel a kívánt eredmény eléréséhez. Egy kezelés utána pigment 30-50 %-ot veszít színéből és telítettségéből. Más tetoválás eltávolító eljárással ki nem vehető pigmenteket, pl. a titán-dioxid tartalmú bőrszínű, camouflage pigmenteket is hatékonyan eltávolítja. Két kezelés között 6 -8 hetet kell várni. Az új sminktetoválás elkészítése és az utolsó eltávolítás között 3 hónapnak kell eltelnie.

A kezelés területtől függően 30-45 percet vesz igénybe.

Fontos, hogy a kezelést követő 3 hónapig ne szoláriumozzunk, ne napozzunk, kellő fényvédelméről gondoskodjunk (50+ faktor) !!! A varosodás ideje alatt  vízzel feláztatni nem szabad a kezelt bőrfelületet. Az általam adott utóápoló krémmel 3 hónapon át kenni szükséges a tökéletes bőrregenerálódás és hegmentes gyógyulás érdeképen. A GoInk eljárás erőssége és hatékonyságából adódóan a kezelés után 7-14 napig varros a bőrfelület, illetve ödéma is kialakulhat.

A kezelés eredménye nagy mértékben függ az eltávolítandó pigment összetételétől, illetve attól hogy a bőrben milyen mélyen helyezkedik el. Ezen kívül nagy mértékben befolyásolja a bőrtípus és a bőr vastagsága is.

A beavatkozás enyhe fájdalommal jár. A beavatkozást megelőzően a kezelt bőrfelületet lidocaine tartalmú krémmel zsibbasztjuk elő. 

tekintsd meg szalonunkról készült videónkat!