Iconic Lash Salon

Üdvözöljük az Iconic Lash Salonban, ahol a szépség és a könnyedség találkozik! Győr belvárosában örömmel állunk az Önök rendelkezésére, hogy egyedi és gyönyörű pillákat és szemöldököket teremtsünk, valamint minden vendégünknek kényeztető és pihentető élményt nyújtsunk.

Mitől más az Iconic Lash Salon?

Első körben azt mondanám, hogy azért mert mindenünk a műszempilla.

Szakértőink magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtanak, beleértve a műszempillaépítést, szempilla liftinget, szemöldök laminálást, stylingot és természetesen a sminktetoválást. Mindegyik szolgáltatásunkat biztonságosan csak a legkiválóbb minőségű anyagokkal és eszközökkel végezzük, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el. Emellett a csapatunk folyamatosan képezi magát és a legújabb trendeket, technikákat követi, hogy mindig lépéselőnyben legyünk a szépségiparban.

Az Iconic Lash Salon nemcsak egy szépségszalon, hanem egy oázis, ahol elröppenhet a mindennapi stressz és gondok terhe. A kényelmes és exkluzív környezetben való tartózkodás során kikapcsolódhat, pihenhet és új energiával töltheti fel magát. Vendégeink elégedettsége és kényelme mindig az elsődleges szempontunk. Nem csak a szépséget hozzuk ki Önből, hanem az önbizalmat is.

Amit vendégeink mondtak: a szalon, a hangulat, a bánásmód, a miliő.

Időpontfoglalás

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hogy időpontot foglaljon vagy további információkat szerezzen szolgáltatásainkról.

Bejelentkezés:

Telefonon +36 30 8318699

Online https://iconic-lash-salon.salonic.hu

Legyen ikonikus, legyen egyedi – legyen Iconic Lash Salon!

Oszd meg a bejegyzést!

További bejegyzések a kategóriából