Műszempillaépítés

Találd meg a hozzád illő stílust!

Klasszikus (1D)

Az egyszerűség az elegancia alapja. Ezt hűen tükrözi az Xtreme Lashes Klasszik 1D pillasora is. A szálankénti szempilla-hosszabbítás alap technikája egy apró szépség fortély, amely az egyszerűségben rejlő kifinomultságot hivatott kiemelni a legtermészetesebb módon. A klasszikus kivitelezés során egy saját pillára egy professzionális, elasztikus anyagból készült Xtreme pilla kerül. A Klasszik 1D pillasor titka, hogy esztétikusan letisztult, mégis élénk tekintetet varázsol viselőjének.

Duplázott (2D)

A derűt sugárzó, elragadóan bűbájos tekintet a női szépség forrása. Az Xtreme Lashes Duplázott technikájával természetes, ízlésesen sűrű pillasor készül, amely kecses megjelenést biztosít viselőjének. A Duplázott applikáció során egy saját pillára kettő professzionális, elasztikus anyagból készült Xtreme pilla kerül. A Szempilla Stylist az Xtreme pillapaletta különböző típusait, íveit, vastagságait valamint hosszúságait kombinálva alkotja a tökéletes, egyedi design-t.

Volume (3-8D)

Az elegancia mindig suttog, sosem kiabál – ez jellemzi az Xtreme Lashes Soft Volume technikával készült, stílusos pillasorokat. Egyszeriben lágy és kifinomult, mégis látványosan vonzó. A volume szisztéma a szálankénti szempilla-hosszabbítás tudományának legösszetettebb applikációs módszere. A volume technikára specializálódott Stylistok egy saját pillára 3-8 elasztikus, specifikusan könnyített Xtreme pillát applikálnak rugalmas, dús hatást eredményezve.

Premade Volume (3D,6D,8D)

Gyors. Precíz. Szimmetrikus. Extrán könnyű. Ez a Precision Premade Fans, az Xtreme Lashes előre gyártott (fan-olt) volume műszempillái. Elérhetőek kizárólag 3-, 6-, és 8D-ben.

Oszd meg a bejegyzést!

További bejegyzések a kategóriából

Műszempillaépítés

Xtreme Lashes

Az Xtreme Lashes egy amerikai cég, mely a szempillahosszabbítás területén piacvezető, a fejlődést kizárólag az egészséget és biztonságot szem előtt tartó filozófiája egyedülálló. A brand